Вероятно това ще са финалните характеристики на Samsung Galaxy Note III

Вероятно това ще са финалните характеристики на Samsung Galaxy Note III
A A+ A++ A

До 4 септември, когато очакваме премиерата на Samsung Galaxy Note III, остават няколко седмици и слуховете около устройството не спират. Този път от сайта SamMobile, който е специализиран в осигуряването на информация около Samsung, са получили данни от сигурни източници, които разкриват техническите характеристики на джаджата. Предвид репутацията им може спокойно да заключим, че именно това се кани да ни представи Samsung в Берлин.

Според публикацията Galaxy Note III ще предложи 5,68" AMOLED дисплей с резолюция 1080p, процесор Exynos 5420 с честота 1.8GHz, 3 GB LPDDR3 RAM, вградена памет от 16, 32 или 64GB и 13МР камера със система за оптична стабилизация. Операционната система, разбира се, е Android 4.3, а устройството ще получава енергия от батерия с капацитет 3200 mAh.

Очакваме да видим и вариант с процесор Qualcomm Snapdragon 800, който ще се предлага на избрани пазари. Galaxy Note III ще е с почти същите размери на корпуса като тези на Galaxy Note II, но въпреки това ще предложи по-голям дисплей.

http://www.sammobile.com/2013/08/12/exclusive-galaxy-note-iii-to-feature-a-5-68-inch-full-hd-super-amoled-display-3gb-lpddr3-ram-3200mah-battery/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници