Потребители съобщават за проблеми с новия Nexus 7

Потребители съобщават за проблеми с новия Nexus 7
A A+ A++ A

Подобно на първия Nexus 7 миналата година и с новия таблет се оказва, че първите потребители срещат някои проблеми. Сред тях са неточна информация за локализация, приемана от GPS, отчитане на несъществуващи команди през екрана и други проблеми със сензорния контрол. От най-сериозните проблеми са случаите на рестартиране и блокиране на таблета, които се появяват дори и без в момента потребителите да работят с него.

Други проблеми, които са известни до момента, са непредвидимо поведение на клавиатурата, забавяне на реакцията при докосване на екрана и други подобни. В Google Play дори вече има няколко приложения, които да послужат на потребителите за диагностициране на устройствата. За момента от Google съветват потребителите да рестартират устройствата и да възстановят фабричните им настройки, но този подход изглежда не дава резултати за много дълго.

http://www.androidpolice.com/2013/08/12/bug-watch-several-2013-nexus-7-units-suffer-from-erratic-and-jumpy-multi-touch-android-team-investigating/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници