Литекс и Левски завършиха 1:1

Литекс и Левски завършиха 1:1
A A+ A++ A

Оспорван бе двубоят от петия кръг на "А" футболна група в Ловеч, в който отборите на Литекс и Левски не успяха да излъчат победител. Те си отбелязаха по един гол. Литекс - Левски 1:1, предаде БГНЕС.

Столичният отбор изглеждаше, че стои по-добре от очакваното на терена, особено през първото полувреме. Мачът се игра пред около 5 - 6 хил. зрители, около 500 от които бяха фенове на гостите. Литекс също имаше шансове да излезе победител в срещата.

Головете бяха отбелязани в началото на второто полувреме. Отборът на Левски успя да преодолее налагащата се традиция да не вкарва дузпи срещу Литекс в Ловеч. Футболистите на Левски стигна до 0:1 след опасна за Литекс ситуация и категорична дузпа, дълго оспорвана от домакините. От бялата точка Гари Родригес изпрати топката в долния десен ъгъл на вратата на Литекс.

Също в долния десен ъгъл, но на вратата на Левски, Джордан от Литекс възстанови равенството две минути по-късно.

В 60 минута, след като се самоконтузи, вратарят Илко Пиргов бе заменен от резервния вратар на Литекс. Той имаше само няколко минути, за да разгрее, но гостите не успяха да се възползват от предимството. Мачът имаше 4-минутно продължение, Литекс също имаше своите шансове, но и двата отбора си тръгнаха с по една точка.

#Литекс #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници