Появи се ръководство за работа с външните камери за смартфони на Sony

Появи се ръководство за работа с външните камери за смартфони на Sony
A A+ A++ A

На 4 септември освен премиерата на смартфона Sony Honami очакваме и представянето на двата иновативни аксесоара, чиито снимки се появиха преди дни. Става дума за външни камери, които ще могат да се комбинират със смартфони с Android и iOS и ще осигурят по-качествени снимки и видео в сравнение с получените от вградените в тези устройства камери. От сайта Sony Alpha Rumors идват и страници от ръководство, които показват как иновативните аксесоари (QX10 и QX100) ще работят.

Диаграмите разкриват, че върху корпуса на камерите ще има различни бутони, така че за управлението им няма да се разчита само на сензорния екран на свързания смартфон. И двете камери са снабдени с бутон за включване, микрофон, бутони за снимане и за управление на оптичното приближение и дори с малък дисплей, който ще показва данни за капацитета на батерията и за наличното свободно място в SD картата.

Устройствата ще разполагат още с място за прикрепяне върху триножник и с мултифункционален жак, вероятно за връзка с други устройства. QX100 включва и пръстен за управление на фокуса и тежи около 179 г, а теглото на QX10 е около 105 г.



http://www.sonyalpharumors.com/sr5-qx10-and-qx100-manual-leaks/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници