Първи снимки на HTC Zara

Първи снимки на HTC Zara
A A+ A++ A

За HTC Zara се заговори в края на юли, когато благодарение на Twitter потребителя @evleaks онлайн се появиха първите детайли за устройството и се разбра, че ще бъде комбинация между сериите One и Desire. По-късно други източници разкриха и част от техническите му характеристики. Докато очакваме представянето на смартфона онлайн се появи и негова снимка, която потвърждава приликата с моделите от линиите One и Desire. Тя отново идва от @evleaks и е съпроводена от допълнителни данни за техническите характеристики.

Прави впечатление приликата с топмодела HTC One и включването на предни стерео говорители, които са част от системата BoomSound, докато задната страна е с дизайн, който свързваме с телефоните Desire. Според информацията очакваме HTC Zara през последното тримесечие на годината, така че не е изключено да бъде представен около премиерата на HTC One max, която ще е през идните седмици.

Сред характеристиките са двуядрен процесор Qualcomm MSM8930 с честота 1,2GHz, 4,5" дисплей с qHD резолюция, 1GB RAM и 8GB вградена памет, microSD слот, 8MP основна камера и батерия с капацитет 2100 mAh. Посочва се, че смартфона ще работи с Android 4.3 и ще включва нова версия на интерфейса Sense, която е с номер 5.5.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници