Първият телефон с NVIDIA Tegra 4 ще струва едва 240 евро

Първият телефон с NVIDIA Tegra 4 ще струва едва 240 евро
A A+ A++ A

Представеният в началото на годината чипсет NVIDIA Tegra 4 не успя да спечели много партньори на компанията и вероятно това се оказа причината NVIDIA да реши да направи собствена игрова конзола, а наскоро се появиха и слухове, че се кани да пусне и свои таблети. Засега няма смартфон с чипсета, но това скоро ще се промени.

Първото устройство, което ще заложи на Tegra 4, е ZTE U988S, което беше показано през юли. Компанията изглежда се готви да започне продажбите му, тъй като започна да разпространява тестови мостри от него на китайската преса, а освен това обяви и цената, на която ще го продава.

Изненадващо, устройството ще е на много по-достъпна цена от другите модели на компанията от висок клас. Смартфонът ще се продава за 1999 юана, което е около 240 евро. За тези пари получавате 5" дисплей с резолюция 1080p, четириядрен процесор NVIDIA Tegra 4 с честота 1,8 GHz, 13 MP камера и 2 GB RAM. Операционната система е Android 4.2 Jelly Bean. Засега ZTE U988S ще се продава само в Китай, в мрежата на China Mobile.

http://www.gizchina.com/2013/08/21/320-zte-u988s-becomes-world-first-tegra-4-phone/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници