Жена и бебе са ранени при катастрофа на АМ "Тракия"

Жена и бебе са ранени при катастрофа на АМ "Тракия"
Жена и бебе са с травми след катастрофата.
A A+ A++ A

Жена и бебе са пострадали при катастрофа на магистрала „Тракия" при км 276 в посока Бургас край ямболското село Дражево, съобщиха от МВР.

Те са пътували в джип с пловдивска регистрация, който е самокатастрофирал на магистралата. Обърнатата кола е била управлявана от 30-годишен мъж.

Пътният инцидент е станал около 14:20 часа в понеделник.

Бебето, пострадало при катастрофата на магистрала „Тракия" край Ямбол, няма и година, съобщи за радио „Фокус"- Сливен регионалният говорител на МВР Татяна Павлова. То е с натъртвания и охлузвания по тялото.

Майка му е с черепно-мозъчна травма. И на двамата ще бъдат направени допълнителни изследвания и рентгенови снимки за изясняване на състоянието. Мъжът, който е обърнал джипа, в който са пътували пострадалите, не е наранен и е останал на мястото на инцидента с разследващите полицаи.

Движението в участъка от пътя Бургас - София е затруднено, но е създадена организация и се пропускат превозни средства на по-ниска скорост.

На място има полицейски екипи, които подпомагат движението, извършващо се само в една лента. Водачите трябва се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

#Тракия #катастрофа #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници