Спират водата в „Манастирски ливади-запад“

Спират водата в „Манастирски ливади-запад“
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Снимка: www.focus-news.net
A A+ A++ A

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията, предаде Агенция "Фокус".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Българска легия” кв. „Манастирски ливади-запад” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Родопски извор”, ул. „Майстор Алекси Рилец”, ул. „Българска легия”, ул. „Ралевица”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Родопски извор” ъгъла с ул. „Българска легия”.

Във вторник и в сряда, във връзка с извършване на строително-монтажни работи в Пречиствателна станция за питейни води „Бистрица”, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”: във вторник от 8.00 ч. до 10.00 ч. и в сряда от 7.00 ч. до 9.00 ч.; вилна зона „Герена” (Бункера).

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121. Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването.

#вода #води #работи #водоснабдяване #клиенти #водоподаване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници