HTC Mini+ се появи в сайта на HTC

HTC Mini+ се появи в сайта на HTC
A A+ A++ A

Наскоро видяхме видео на аксесоара HTC Mini+ в действие и по всичко личи, че началото на продажбите на устройството наближава. Така ни кара да мислим появата на джаджата в европейския сайт на компанията заедно с подробни технически характеристики. От тях разбираме, че освен инфрачервен порт за ползване като дистанционно управление Mini+ ще има и вградена лазерна показалка и ще може да се ползва като за управление на PowerPoint презентации от разстояние.

HTC Mini+ разполага с 1,5" OLED екран с резолюция 128 х 128 пиксела, който може да покаже до 4 степени на бялото, и е с размери 118,7 x 39,8 при дебелина на корпуса 7,15 мм. Сред характеристиките му са още Bluetooth 2.1 + EDR, NFC за бързо сдвояване и батерия с капацитет 320 mAh, която стига за до 9 часа разговори или за 95 часа работа в режим на изчакване.

Както вече писахме, джаджата на практика е и дистанционно управление за свързания с нея телефон. Така благодарение на нея може да провеждате разговори, докато разглеждате сайтове, гледате видео или работите с електронна поща с телефона си. Става и за дистанционно управление на камерата. Според сайта на HTC в момента е съвместим с HTC One Mini, HTC Butterfly S, HTC Desire 200 и HTC Desire 500, но скоро ще може да работи и с HTC One (след ъпдейт на софтуера до версия 2.24.401.8).

http://www.htc.com/www/accessories/htc-mini-plus/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници