Windows Phone 8 GDR3 може да включва център за нотификации

Windows Phone 8 GDR3 може да включва център за нотификации
A A+ A++ A

Една от функциите, за които се говори, че ще бъде добавена към Windows Phone 8 с последващ ъпдейт, е център за нотификации, който да обединява всички известия от системата и различните приложения. Последно се заговори, че той ще дойде с Windows Phone Blue в началото на следващата година, но се появи слух, че Microsoft може и да са ускорили работата, за да успеят да го добавят в обновяването GDR3, което очакваме тази есен.

Информацията е от източник на NokiaPowerUser.com, който твърди, че ъпдейтът вече се тества от Nokia Индия. Мнозина смятат, че плочките от началния екран вършат добра работа като център за нотификации, но има и други, които искат отделна секция с известията. Вече се появи информация, че това е била една от планираните за Windows Phone 8 функции, но Microsoft не са имали много време, за да го добавят с пускането на тази версия на платформата.

Друга желана функция, за която се твърди, че ще дойде с GDR3, е възможността за независим контрол на силата на звука за различни функции - например за звънене, слушане на музика, будилник и т.н. Тази информация идва от източници на китайския сайт WPDang, който пише, че в обновяването ще присъства и функция с името Quick Settings, която предполагаме ще осигурява бърз достъп до различни системни функции подобно на iOS и Android.

http://www.wpdang.com/archives/105069.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници