Samsung представи Galaxy Tab 3 за деца

Samsung представи Galaxy Tab 3 за деца
A A+ A++ A

Galaxy Tab 3 е таблет, който повечето родители едва ли биха връчили на децата си. Така мислят и от Samsung, които представиха специална версия на устройството, създадена за малчугани. Тя е с цветен корпус със специфична форма и не предлага особено впечатляващи технически характеристики, но все пак това едва ли ще впечатли малките й потребители.

Новият Galaxy Tab 3 Kids има 7" дисплей с резолюция 1024x600 пиксела и използва двуядрен процесор с честота 1,2GHz, допълнен от 1GB RAM. Налице са още две камери (3МР и 1МР), 8 GB вградена памет и microSD слот. Операционната система е Android 4.1. Компанията планира да предложи различни допълнителни аксесоари за таблета, чиито продажби в Южна Корея започват през септември. По някое време го очакваме и в Европа, но засега не е ясно кога и на каква цена.

Както може да се предположи, Samsung са добавили различен допълнителен софтуер. Има приложение, с което родителите могат да определят в кое време могат да работят с таблета децата, а освен това има софтуер за обучение, игри, забавления и четене на книги.

http://global.samsungtomorrow.com/?p=26919

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници