"Български пощи" ЕАД ще изготвя оздравителен план

"Български пощи" ЕАД ще изготвя оздравителен план
Ръководството на "Български пощи" ЕАД трябва да изготви оздравителен план, който да бъде съгласуван със Синдикалната федерация на съобщенията (СФС) – КНСБ. Снимки: dobrichcity.com
A A+ A++ A

Ръководството на "Български пощи" ЕАД трябва да изготви оздравителен план, който да бъде съгласуван със Синдикалната федерация на съобщенията (СФС) – КНСБ, съобщиха от КНСБ, предаде БГНЕС.

Това решение бе взето на проведената днес среща между министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов, президента на КНСБ Пламен Димитров и председателя на СФС – КНСБ Георги Бочев.

В рамките на оздравителния план категорично ще се търси увеличение с 10% на работните заплати на експлоатационния персонал от 1 октомври 2013 г. Оздравителният план трябва да съдържа виждания за оптимизиране на организационно-управленската структура на предприятието.

Ще се представи и проектът за финализиране на обединената транспортна схема на предприятието, в т.ч. доставка на пощенски пратки, инкасо, насочване на автомобили на "Български пощи" ЕАД с цел развитие на куриерската услуга, осъществявана от BULPOST.

"Български пощи" ЕАД ще съдейства на банката, като предостави площи от своите офиси за създаване на клонова мрежа на банката и по този начин създаде възможности за разширяване на нейните функции, в т.ч. и по усвояване на средствата от европейските фондове.

#Данаил Папазов #КНСБ #Георги Бочев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници