Сидеров: Нито протестите са на ниво, нито парламентът е на ниво

Сидеров: Нито протестите са на ниво, нито парламентът е на ниво
Волен Сидеров смята, че нито протестите са на ниво, нито парламентът е на ниво. Снимка: www.kiwinews.bg
A A+ A++ A

„Нито протестите са на ниво, нито парламентът е на ниво“, каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в декларация от името на парламентарната група, предаде агенция „Фокус“.

„Политическата година тази есен започва накриво. Очаквах да чуя разбора от лидера на най-голямата парламентарна група. Трябваше да каже най-добрия разбор на това, което се е случило и което трябва да се случи в България. Очаквах да чуя от лидерите и на другите парламентарни групи загриженост за това, което се прави. Лидерът на най-голямата група, като сърдито момче, да казва – аз съм най-голямата група, пък не ми давате да управлявам. Така е“, каза Волен Сидеров.

„Има неотложни въпроси – за опасността от световна война. Аз не виждам дебати. Аз съм готов да дебатирам с който поиска на „Орлов мост“, само дето не чувам дебати, искания“, посочи още Сидеров. „Ще върнете ли златните концесии в ръцете на държавата, г-н премиер? Или ще е поредното правителство, което няма смелост да махне монополите. Те са главно чуждестранни компании с идеята да обират българите и да ни поставят в колониално робство", добави лидерът на „Атака“.

„БСП, не говорете като управляващата партия. Недейте, защото това не е така. Не правете кадрови назначения, които дразнят хората по места“, обърна се Сидеров към колегите си от Коалиция за България.

„Най-важният въпрос е ще вземе ли България участие във военния конфликт, който се заражда? Според източници на 10 септември ще бъде нанесен удар срещу Сирия. Не трябва да се повтори Ирак. Там имаше една голяма лъжа от американския президент, че там има оръжия за масово унищожение. Сега Ирак е олицетворение на хаоса“, заяви Сидеров в коментар за ситуацията в Сирия. Той призова за неутралитет на България.  

#война #групи #концесии #БСП #премиер #Волен Сидеров #Сирия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Инбет Казино