Джей Ло: След раждането станах неуверена

Джей Ло: След раждането станах неуверена
Джей Ло има високи изисквания за мъжа до себе си. Снимка: www.gotceleb.com
A A+ A++ A

„Започнах да съм неуверена в пеенето си, след като родих децата. Макар да знаех, че съм продала над 70 милиона албума, имах чувството, че не съм толкова добра в това. Докато бях омъжена за Марк (Антъни), той ми помагаше да преодолея страховете си в тази насока. Повтаряше ми: „Ти си единствената, която се спира да покаже пълния си потенциал като певица. Остави го да се развие“. Постепенно започнах да добивам увереност стъпка по стъпка и си казах: „Чакай малко, аз не съм грешка. Скъсвам си з*дника от работа и знам какво правя“.

Това сподели американската певица и актриса Дженифър Лопес пред списание Cosmopolitan, цитирана от tialoto.bg.

След три брака зад гърба си 44-годишната певица не изключва възможността да застане пред олтара за четвърти пъть и то с 18 години по-младия от нея Каспър Смарт.

„За мен е важно да имам страхотен партньор до себе си. Имам доста високи стандарти за това какъв мъж търся и как искам той да се отнася с мен. Давам доста във връзката си и не говоря за материалното, а това, което предлагам на човека до себе си – любов, лоялност и всичко онова, което прави връзката успешна“, споделя дамата пред медията.

#Дженифър Лопес #Каспър Смарт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници