Делегация на турската опозиция защити премиера Ердоган по време на визитата си в Египет

Делегация на турската опозиция защити премиера Ердоган по време на визитата си в Египет
Делегация на основната опозиционна Народнорепубликанска партия (НПР), водена от заместник-генералния председател Фарук Логоглу (бивш посланик на Турция във Вашингтон), отхвърли отправените нападки и защити турския премиер Реджеп Тайип Ердоган по време на
A A+ A++ A

Делегация на основната опозиционна Народнорепубликанска партия (НПР), водена от заместник-генералния председател Фарук Логоглу (бивш посланик на Турция във Вашингтон), отхвърли отправените нападки и защити турския премиер Реджеп Тайип Ердоган по време на двудневната си визита в Египет, съобщи турският телевизионен канал Си Ен Ен Тюрк.

Влизащият в състава на делегацията народен представител от НРП Осман Корутюрк съобщи за проведена среща с представители на различни политически партии и неправителствени организации, на която са отправени остри критики към политиката на Ердоган към водещата арабска страна.

Представителите на турската опозиция веднага са реагирали и са помолили за уважително отношение към министър-председателя на Турция. Делегацията на НРП е на посещение в Кайро по покана на египетското правителство и днес се завръща в Анкара, посочи още турският телевизионен канал Си Ен Ен Тюрк.

По "Фокус"

#Египет #Ердоган #делегация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино