Nokia Lumia 1520 ще има 3400 mAh батерия

Nokia Lumia 1520 ще има 3400 mAh батерия
A A+ A++ A

Вече се заговори, че представянето на Nokia Lumia 1520 ще се състои на 26 септември, а междувременно видяхме и снимки на телефона с 6" дисплей. Има обаче още някои детайли за него, които досега не бяха известни и които ни разкриват източници на сайта Windows Phone Central. Според тях устройството ще се появи в мрежата на американския оператор AT&T в началото на ноември. В това има смисъл, тъй като смартфонът ще работи с Windows Phone 8 GDR3, който все още не е финализиран.

От сайта потвърждават предишната информация, че Lumia 1520 ще разполага с 20МР камера с технологията PureView, която ще може едновременно да записва снимки с резолюция 16MP и 5MP, четириядрен процесор Snapdragon 800, 32 GB вградена памет, microSD слот за допълнителна памет и дисплей с резолюция 1080P.

Вече е ясно, че батерията на смартфона ще е с капацитет 3400 mAh, което определено е впечатляващо и повече от капацитета на Samsung Galaxy Note 3 например. Другата информация за устройството е, че ще разполага с 4 микрофона за записване на качествен звук с технологията Rich Audio Recording. Източникът на сайта допълва, че телефонът е много тънък, но солиден, и на практика е по-голям модел Lumia без допълнителни екстри за ползване на 6-инчовия екран.

От Windows Phone Central имат информация и за таблета Sirius, който според тях ще се появи в началото на ноември в мрежата на AT&T в Щатите, а по-късно ще се предлага и от Verizon.

http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-1520-3400mah-battery-tablet-due-att-early-nov

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници