Windows Phone Tango ще поддържа 120 езика

Windows Phone Tango ще поддържа 120 езика
A A+ A++ A

От Microsoft са споделили някои интересни детайли относно следващите версии на Windows Phone по време на събитие за автори на софтуер, провело се в Индия. За тях научихме от публикация в сайта WPSauce, но явно не е трябвало да се разгласяват, тъй като от компанията са се намесили и текстът вече е свален, но не и преди да достигне до други места. Става дума за това, че с Windows Phone Tango броят поддържани езици ще се увеличи от 35 на 120, което пък ни дава надежда, че сред тях ще присъства и български.

Това ще е част от усилията на Microsoft да предложи платформата на нови пазари, а от това има нужда и Nokia. Повече от сигурно е, че сред тях ще са Китай и Индия - през декември се разбра, че премиерата на WP в Китай ще се забави до първата половина на тази година. На събитието е станало дума и че за следващото издание на Windows Phone вече ще могат да се пишат нативни приложения чрез C++, но не е ясно дали става дума за Tango или Apollo.

От сайта PocketPC.ch на свой ред идва информацията, че Windows Phone Tango ще е с версия 7.6, а тестовата версия е с номер 7.20.1050.5. Твърди се, че сред новите възможности на платформата ще бъде добавянето на интеграция със Skype (включително с видео) и дори с Google+, макар че последното не ни звучи много вероятно. Новината е съпроводена и с изображение, което изглежда компютърно манипулирано. Засега всичко е в сферата на слуховете, но е много вероятно Microsoft да използва мобилния конгрес, за да разкрие официално подробностите около бъдещето на Windows Phone.

http://www.liveside.net/2012/01/28/windows-phone-tango-will-support-120-languages-c-development-support-coming-soon/

http://www.pocketpc.ch/c/1738-exklusive-vorschau-windows-phone-7-6-tango-skype-g.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници