През ноември ще видим с 30% по-евтина версия на Galaxy Note 3

През ноември ще видим с 30% по-евтина версия на Galaxy Note 3
A A+ A++ A

Глобалните продажби на Samsung Galaxy Note 3 започват по-късно тази седмица, а впечатляващият хардуер, който корейската компания е успяла да побере в него, със сигурност ще дойде на подобаваща цена. Тя ще го направи достъпен за ограничен брой потребители, но Samsung не иска това да е така и готви негова бюджетна версия. Вече чухме слухове за подобно устройство, но от корейски източници идва повече информация по темата.

Според ETNews очакваният смартфон ще струва с 30% по-малко от оригинала и причината за това се крие в хардуерните му особености. Изданието твърди, че вместо Super AMOLED панел джаджата ще използва LCD дисплей с различен сензорен слой, който няма да е вграден в самия панел, а ще е разположен над него. В допълнение, и резолюцията на камерата ще бъде намалена на 8МР.

Оказва се, че компанията първоначално е планирала да покаже смартфона на представянето на Galaxy Note 3 в Берлин, но в последния момент е размислила, за да не развали премиум имиджа на модела. Бюджетната версия се очаква през ноември и може да се окаже подходяща за много потребители, които не искат да отделят много средства за нов смартфон.

http://www.etnews.com/news/device/device/2832564_1479.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници