Снимки от Sense 5.5 преди премиерата на HTC One max

Снимки от Sense 5.5 преди премиерата на HTC One max
A A+ A++ A

Вече стана ясно, че представянето на HTC One max ще се състои на 15 октомври, а с него ще се появи и нова версия на интерфейса Sense. Според слуховете тя ще е с номер 5.5 и няма да донесе особено драстични промени в потребителското преживяване, но все пак ще добави допълнителна функционалност към интерфейса. Докато чакаме да научим всички подробности около обновяването в интернет се появиха изображения от него плюс детайли за промените.

Ако не харесвате функцията BlinkFeed сигурно ще се зарадвате на новината, че вече ще има опция за изключването й. Такава вече видяхме в ъпдейта до Sense 5 за One X и изглежда тя ще достигне и до другите телефони на компанията. Ако той ви допада също има добри новини. HTC е добавила повече категории, от които да избирате съдържание, а освен това има опция за добавяне на други секции.

Другите промени включват добавянето на режимите Dual capture и Panorama+ в камерата, промени в прозореца със скоро използвани приложения (показват се 9), обновена клавиатура с повече емотикони, промени в будилника и възможност за промяна на подредбата на записите в прозореца Quick Settings.

http://www.androidpolice.com/2013/10/08/leaked-htc-sense-5-5-screenshots-show-optional-blinkfeed-improved-keyboard-new-camera-options-and-more/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници