Купил съм си къщата в Гърция през 2007 г. по банков път, заяви Плевнелиев

Купил съм си къщата в Гърция през 2007 г. по банков път, заяви Плевнелиев
Аз съм посочил тази къща още през 2007 г. в данъчната си декларация, каза още Плевнелиев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Моята къща в Гърция е закупена през 2007 г. по банков път. Разполагам със съответните доказателства за това. Самият аз съм превел парите по банков път и те са пристигнали в банката, която след това се е разплатила с всички останали по веригата.", заяви Росен Плевнелиев по повод информацията от понеделник, че си е купил къща в Гърция с пари в брой, предаде БГНЕС.

"Аз съм посочил тази къща още през 2007 г. в данъчната си декларация. Посочил съм приходите си, платил съм данъците си. Тази къща е в моята декларация пред Сметната палата от първия ден, в който аз съм в политиката. Това, което в момента се тиражира, са абсолютни лъжи и аз планирам да защитя правата си в съда.", подчерта Плевнелиев.

Президентът Росен Плевнелиев си купил къща за 700 хил. евро на гръция полуостров Халкидики, съобщи ТВ7 в понеделник, позовавайки се на документи от гръцката Агенция по вписванията.

Къщата се намира в местността Амаксина до Уранопули - селище на третия ръкав на  Халкидики. Мястото е известно като провлака на Ксеркс, защото през малкото парче суша в древността са били пренесени с въжета корабите на персийския нашественик. Местността дава и прекрасна гледка към най-високия връх на Атон.

#Росен Плевнелиев #къща #Гърция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници