Братът на Октай Енимехмедов публикува писмото му във "Фейсбук"

Братът на Октай Енимехмедов публикува писмото му във "Фейсбук"
Октай отново намери начин да изрази тезата си. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Държавата ни е като престъпна организация, мачка този, който я пази и този, който й вреди! Попаднала в ръцете на зли хора, тя може да се превърне в оръжие срещу собствения си народ. Историята е дала много примери за подобни явления".

Това е част от писмо на Октай Енимехмедов, което брат му- Метин Енимехмедов публикува на своята стена в социалната мрежа "Фейсбук" в четвъртък вечерта.

"Днес, когато разделението на българските граждани е основен приоритет на правителството, необходимостта от обединение и любов между нас, истинските патриоти, расте! На карта е заложена репутацията на България и бъдещето на идните поколения! Наш дълг е да зачитаме честта и достойнството на родината ни и по този начин да почетем паметта на всички онези, храбри мъже и жени, които са се жертвали в името на свободата, демокрацията и едно по - добро бъдеще за всички нас", пише още подсъдимият.

„Съвестта ми е чиста! Каквото правя го правя от любов към истината, към справедливостта, към Бог и държавата ! Чувствам се гражданин на света, но България е моят дом, моята родина! За съжаление, това в нея не е моята държава. Честит Празник и простете за невежеството", завършва обръщението си Октай Енимехмедов, чието дело бе на 16 октомври. Първият разпитан свидетел по делото срещу него бе брат му - Метин Енимехмедов.

Припомняме, че Октай Енимехмедов нападна с пистолет бившия лидер и настоящ почетен председател на ДПС Ахмед Доган по време на конгрес на партията.

#Октай Енимехмедов #Метин Енимехмедов #Ахмед Доган #ДПС #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници