Тенисът ми е дал само хубави неща, сподели Пиронкова

Тенисът ми е дал само хубави неща, сподели Пиронкова
A A+ A++ A

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова заяви в интервю за bTV, че тенисът е нейният живот и че не съжалява за нищо. 26-годишната пловдивчанка сподели подбробности за личния си живот, за това какво си е купила с първата по-сериозна сума, спечелена на турнир и къде обича да прекарва свободното си време.

"Не съм правила жертви за тениса. Той е моят живот, играя от 4-годишна. Мисля, че ми е дал само хубави неща. Не мисля, че славата ме е променила. Не се интересувам от това. Понякога е натоварващо всички да те познават", призна първата ни ракета при дамите.

Цвети коментира и темата за това дали е възможно приятелството между тенисистките в професионалния тур.

"Мисля, че има приятелство в тениса. Аз се разбирам добре с всички. Нормално е обаче да си най-близка с момичетата, които говорят твоя език".

Пиронкова призна, че се чувства добре в личен план и че е щастлива с приятеля си. "Имам човек до себе си от близо 4 години. Обичаме да пътуваме. Има място във Велинград, което често посещаваме и се чувствам прекрасно там, сред природата. Храната е еко и има съвсем друг вкус. Нямам специален режим на хранене, но гледам да се ограничавам от вредните неща", допълни 1/2-финалисткката от "Уимбълдън" през 2010 година.

"Първата си по-сериозна сума от тенис спечелих на турнир в Благоевград. Купих си малък телевизор за моята стая, малко егоистично", призна Цвети, която не скри, че помни всичките си мачболи и брейкболи. "Всичко се е запечатало в главата ми, всеки мач", разкри Пиронкова.

Цвети не пропусна да призове феновете на тениса и българския спорт да посетят Турнира на шампионките в столичната зала "Арена Армеец" между 29 октомври и 3 ноември. Сред звездите в надпреварата са Ана Иванович, Мария Кириленко и Саманта Стоусър.

#Цветана Пиронкова #Григор Димитров #тенис #Турнира на Шампионките

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници