Мярка за неотклонение за 16-годишен, опитал да убие връстник

Мярка за неотклонение за 16-годишен, опитал да убие връстник
Пловдивският окръжен съд взе решение за мярка за неотклонение "Задържане под стража " на 16–годишния Иван Г. Снимка: cska.cup.bg
A A+ A++ A

Пловдивският окръжен съд взе решение за мярка за неотклонение "Задържане под стража " на 16–годишния Иван Г., съобщиха от съда, предаде БГНЕС.

Иван Г. е обвинен в това, че на 23.10.2013 г., в гр. Пловдив, е направил опит за убийство на Искрен И., като деянието е останало недовършено по независещи от волята му причини и е извършено с особена жестокост.

На 23.10.2013 г. в гр.Пловдив е откраднал вещите на Искрен И. – мъжки портфейл и пари на обща стойност от 350 лв. Съдът намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най – тежката мярка за неотклонение. Иван Г. е обвинен в тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 5 до 12 години.

Момчетата са десетокласници в Професионалната гимназия по хранителна техника и технологии - Пловдив. И двамата са изключително спокойни, никога досега не са имали агресивни прояви, съобщи директорът на училището Людмила Ганчева.

#Иван #съд #Искрен #гимназия #Пловдив #Людмила Ганчева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино