Нов скандал с "Атака", този път в Гърция

Нов скандал с "Атака", този път в Гърция
Павел Шопов не издържал на виковете "Оставка". Снимка: temadaily.bg
A A+ A++ A

Депутатът от „Атака" Павел Шопов се оказа замесен в скандал в Гърция, съобщи bTV, позовавайки се на очевидци.

На 26 октомври, петък поклонническа група от 36 народни избраници от БСП, ДПС, „Атака" и ГЕРБ тръгват за Света гора с два автобуса. По план българските депутати трябва да се отдадат на пост и молитви в сърцето на Атон. Вместо това делегацията на няколко пъти била освирквана от българи, отишли на екскурзия до светата обител.

„Още със самото пристигане на Атон миряни, които посещават Зографския манастир - българи, започнаха да викат „Оставка!", разказа депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов.

Атакистът Павел Шопов се засегнал от скандиранията на българските туристи. „Имаше куриозна ситуация, с герой г-н Шопов. Един от монасите, който е в манастира, му зададе въпроса „Кой в момента е премиер на държавата?" И той отговори: „Бойко Борисов!", допълни народният представител от ГЕРБ. След поредния случай на подвиквания „Оставка!" нервите на Шопов не издържали.

Действието се развива на ферибота в посока Уранополис. Депутатът побеснял, след като и Светлозар Стоянов изразил гражданската си позиция. Теологът заснема целия разговор с камерата си.

Депутатите от БСП Христо Монов и Иван Иванов също вземат участие в конфликта. В скандалът между теолога и Павел Шопов се намесва и българския консул в Гърция. „Дойде един и каза „Аз съм консул". И вика: „Сега ще дойде полицията, взе да звъни по телефоните", разказва теологът Стоянов.

В полицейското управление в Уранополис Светлозар е заплашен с 5 години затвор, ако не изтрие направения запис на кораба. По думите му, заплахата е дошла от Павел Шопов.

„Всеки ден се иска оставка, трябва ли да се арестуват хора, защото се иска оставка. Ако това се случи трябва да приберем половината държава", посочи депутатът от ГЕРБ.

#Павел Шопов #БСП #Атака #Атон #Иван Иванов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници