"Арена Армеец" е сред най-добрите зали, смята Стейси Аластър

"Арена Армеец" е сред най-добрите зали, смята Стейси Аластър
Стейси Аластър се срещна с Министъра на спорта проф. Мариана Георгиева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Тази година имаме най-силния турнир от досегашните, в него са събрани великолепни тенисистки", заяви Стейси Аластър, председател и изпълнителен директор на Женската тенис асоциация пред БНТ.

"Това е третото ми или четвъртото посещение в София. Градът е чудесен, "Арена Армеец" е първокласно съоръжение. То е едно от най-добрите, които съм виждала. Миналата година залата беше идеалното място, да се направи блестящо представяне на женския тенис", коментира Аластър.

Тя допълни, че турнира на шампионките Garаnti Koza WTA, който стартира днес в 17:00 часа с двубоя Цветана Пиронкова - Ана Иванович, е много специален.

"В него участват шампионки, спечелили поне една титла през сезона. През 2012 година 30 000 зрители дойдоха в залата, за да гледат мачовете. Това прави Garаnti Koza WTA Турнира на шампионките едно от върховите събития в календара на WTA.", добави ръководителят на женския тенис.

Тя смята, че хората трябва да видят звездите на живо, защото това е една рядка възможност.

"Ако си купите билет, това може да се окаже шансът на живота ви. Ако сте искали да посетите турнир от Големия шлем, сега можете да видите участнички и победителки от него в София. Имате и една екстра - можете да наблюдавате на живо Цветана Пиронкова. Най-добрите български млади тенисисти ще видят най-силните и ще си кажат:"И аз мога да го направя!".

"Ще ви кажа и коя ще спечели турнира тази година - най-добрата тенисистка", завърши с усмивка Стейси Аластър.

#Стейси Аластър #Турнира на Шампионките

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници