Пиронкова заслужава по-високо място в ранглистата, смята Веснина

Пиронкова заслужава по-високо място в ранглистата, смята Веснина
Веснина е впечатлена от Пиронкова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Руската тенисистка Елена Веснина продължава да споделя впечатленията си от Garanti Koza WTA Tурнира на шампионките и от София в своя блог на официалния сайт на Женската тенис асоциация.

Ето какво написа тя след мача си с Цветана Пиронкова в четвъртък:

Здравейте отново :)

Днес (б. р. - вчера) играх в късен двубой, така че отново имах свободно време през деня. Разходих се из града и пазарувах. В един магазин срещнах Анастасия Павлюченкова и се смяхме много, защото си избрахме еднакви леопардови костюми. Всъщност това беше нейна идея. Направихме си снимки с тези костюми. Наистина беше забавно.

След това обядвах в гръцки ресторант близо до хотела. Харесвам гръцката кухня, защото дядо ми е грък. Купих си разни хубави неща, но ще ходя на пазар пак. Не си взех леопардовия костюм, но Настя си го купи.

Мачът ни с Пиронкова беше добър, показахме добър тенис и здрава битка. Цветана игра отлично - мисля, че тя се чувстваше по-добре от първия двубой, когато беше малко пренапрегната. Тя се опита да покаже че е борец на корта на своите фенове, семейство и на всички останали. Със сигурност тя играе по-добре, отколкото е нейното класиране в ранглистата. Публиката я подкрепяше през цялото време, но в същото време зрителите бяха много учтиви - те ръкопляскаха и на моите сполучливи удари.

Мачът приключи късно, така че вечерях в салона на тенисистките. След това имах пресконференция, после възстановяване. Накрая се прибрах в хотела и четох от книгата, която си нося в София. Това е биографията на руската актриса Фаина Раневская, която е била много популярна през 60-те години на ХХ век. Тя е била харизматична личност и книгата е много интересна. Има руска телевизия в хотела, така че гледам всеки ден. Често пропускам любимите си предавания, така че съм щастлива, че тук имам руски канали.

#Елена Веснина #Garanti Koza WTA #Цветана Пиронкова #тенис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници