Петокласник с комоцио след Хелоуин

Петокласник с комоцио след Хелоуин
Петокласник завърши в болница след Хелоуин в училище. Снимка: twenty7th.wordpress.com
A A+ A++ A

Петокласник от училище „Васил Воденичарски" в Хайредин е с комоцио в хирургията на врачанската болница. 12-годишният Наделин Николов е приет по спешност в нощта срещу петък.

Майка му Миглена Илиева твърди, че момчето е пребито от кмета на общината Тодор Тодоров. По думите й той влетял в класната стая докато децата рисували сюжети за Хелуин. Хванал нейния син и още едно момче, извел ги в коридора и там започнал да ги шамаросва. Управникът ударил такава плесница на Наделин, че го забил в стената и момчето паднало.

Вечерта ученикът се почувствал много зле. Майката извикала линейка, момчето е закарано в Бяла Слатина, а оттам във Враца. Подаден е и сигнал в полицейското управление на Бяла Слатина, съобщи "Стандарт".

Според кмета той е извикан на пожар в школото от две възпитателки, за да въдвори ред. Те се оплакали, че децата са пощурели на тема Хелуин. Когато влязъл при петокласниците видял, че учителката плаче, а две момчета се боричкат. Той е категоричен, че никой не може да свидетелства за побоя, защото просто не го е имало.

„Училището е място за деца, които искат да получат знания, а не за хуни", подчерта кметът на връх Деня на будителите.

#Хелоуин #Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници