Галена иска да роди още едно момче

Галена иска да роди още едно момче
Галена се разплака в ефир. Снимка: ТВ 7
A A+ A++ A

Специален гост на петото издание на „Поверително от NL“ бе фолк звездата Галена, която даде най-искреното си телевизионно интервю досега. За да предразположи звездата към откровения, екипът на предаването избра интервюто да води DJ Дамян – близък приятел на Галена.

Пред него фолк певицата за първи път се разплака в ефир и призна, че все още страда за загубата на близък човек, кръстник на сина ѝ. „Аз по принцип съм корава жена, но няма как да не се разплача, когато си спомня за него“, сподели Галена.

Галена сподели още, че би искала да има още едно дете, момче, тъй като се чувства като мъжка майка.

На въпрос на DJ Дамян кога намира време за любов, Галена отговори: „Имаш предвид секса ли? Ние с Галин нямаме график за тази работа. Има семейства, които чакат съботата да дойде, но при нас не е така. Правим секс по всяко време. Седем години сме заедно, вече сме се нагодили и всеки знае другия колко иска“.

По повод скандалите с нейни колежки във фолк музиката Галена сподели, че в момента е в прекрасни отношения с Анелия, Камелия и Преслава и не се интересува какво коментират по неин адрес останалите фолк певици.

#Галена #Анелия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"