Kazam пуска шест нови телефона с Android на пазара в Англия

Kazam пуска шест нови телефона с Android на пазара в Англия
A A+ A++ A

В началото на лятото писахме, за компанията, която стартират бивши шефове от HTC. Малко преди края на годината Kazam вече са готови да пуснат първите си телефони на пазара. Те са общо шест и работят с Android, а разликите са както във физическите им размери, така и в техническите спецификации и като цяло не са нищо особено на фона на стотиците подобни предложения от различни китайски производители.

Kazam Thunder Q4.5 e телефон с 4,5" дисплей с резолюция 854 х 480 пиксела, който работи с четириядрен процесор с честота 1,3GHz и има 1GB RAM и 4GB потребителска памет. Телефонът разполага с 8МР основна камера и с 2МР предна камера за видео разговори. В серията Thunder Kazam са подготвили още един телефон ─ Thunder Q5.0, но той предстои да бъде представен.

Серията Trooper включва пет различни модела ─ X3.5, X4.0, X4.5 и X5.5. Както подсказват номерата на моделите, размерът на екрана на устройствата варира от 3,5" до 5,5", а смартфоните са предназначени за потребители с ограничени финансови възможности. Телефоните залагат на двуядрени процесори с работни честоти 1GHz или 1,2GHz, 512МВ RAM и 4GB потребителска памет.

Всички смартфони позволяват добавянето на още памет чрез microSD карта. Камерите са с резолюция между 3,2МР и 5МР и всички модели разполагат с предна камера за видео разговори. Всички модели телефони на Kazam предлагат по два слота за SIM карти и имат WiFi и Bluetooth възможности. Операционната система е Android 4.2.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници