Lenovo Vibe Z залага на процесор Snapdragon 800

Lenovo Vibe Z залага на процесор Snapdragon 800
A A+ A++ A

Нов смартфон в портфолиото на Lenovo залага на мощния четириядрен процесор Snapdragon 800. Това е моделът Vibe Z, който, в допълнение, осигурява възможност за работа с 2 SIM карти, което определено е атрактивна опция в много части на света, включително и в България. Устройството не разочарова и по отношение на другите технически характеристики, но може да мине като вариант на Vibe X с чипсет на Qualcomm.

Сред характеристиките са 5,5" дисплей с резолюция 1080p, 13МР камера с f/1.8 оптика, сензор на Sony и двойна LED светкавица и дори 5МР предна камера. Основната камера залага на сензор Sony IMX135 и може да направи 10 снимки за половин секунда, а освен това включва и алгоритми за по-добри кадри в слаба осветеност. Смартфонът е с дебелина на корпуса 7,9 мм и разполага с батерия за 278,5 часа работа в WCDMA и GSM мрежи.

Устройството ще има вариант с LTE възможности за международни пазари и ще може да се комбинира с калъф с прозорче за достъп до различна информация. Засега не е ясно кога ще започнат международните продажби, но китайските ще стартират скоро.

http://lefen.lenovo.com/index.php/qm/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино