Слух: Nokia ще представи таблета Lumia 2020 на MWC 2014

Слух: Nokia ще представи таблета Lumia 2020 на MWC 2014
A A+ A++ A

Nokia вече анонсира редица свои продукти, включително и първия си таблет с Windows 8, но компанията не спира работата по нови устройства. Някои от тях може да дебютират на следващото издание на мобилния конгрес в края на февруари следващата година, подсказва информация на сайта NokiaPowerUser, която не е известно колко е достоверна. Според нея в Барселона ще видим таблета Lumia 2020, който отново ще работи с Windows RT 8 и ще заложи на процесор Snapdragon 800 и 8" дисплей с резолюция 1080p. Ще поддържа и работата със стилус.

Твърди се, че тогава ще видим и Lumia 1820 - смартфон, който ще заеме мястото на фотографски флагман в портфолиото на компанията. Сред особеностите му ще са метален unibody корпус и камера с технология на Pelican Imaging (подобна на Lytro, която позволява префокусирането на снимката след заснемането й). Не е изключено това да са първите устройства без марката на Nokia - в случай че сделката по продажба на мобилното подразделение на Microsoft бъде одобрена.

http://www.nokiapoweruser.com/2013/11/10/rumor-nokia-to-unveil-8-inch-lumia-2020-tab-its-next-flagship-lumia-1820-during-mwc-2014/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино