Тодор Гребенаров пое официално ГД "Национална полиция"

Тодор Гребенаров пое официално ГД "Национална полиция"
Тодор Гребенаров Снимка: "24 часа"
A A+ A++ A

Комисар Тодор Гребенаров бе назначен за директор на Главна дирекция "Национална полиция" и му е присъдена категория А, главен комисар, съобщи МВР.

В понеделник Гребенаров беше официално представен пред състава на ГДНП от главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.

По думите на главен комисар Гребенаров приоритет в работата му ще бъде различният подход в организацията на патрулно-постовата дейност, както и реализиране на мерките в борбата с битовата престъпност. Той благодари на ръководството на министерството за гласуваното доверие и сподели пред служителите своите впечатления за работата на ГДНП по отделните направления на дейност.

Гребенаров наследи поста на Ангел Антонов. Длъжността на Гребенаров в пловдивската дирекция на МВР пък се поема временно от неговия заместник Георги Георгиев.

Кой е Тодор Гребенаров?

 

Главен комисар Тодор Гребенаров е завършил НВУ ”Васил Левски”- Велико Търново. През 1995 година  започва работа в ОДМВР-Пловдив като полицейски инспектор. Девет години е началник на отдел „Охранителна полиция” в областната дирекция. Със заповед на министър Цветлин Йовчев от 15 август той е назначен за директор на ОДМВР Пловдив. За високите си професионалните  успехи  комисар Гребенаров е награждаван многократно през годините – сред получените от него отличия  са: „Почетен знак на МВР” - Трета, Втора и Първа степен, Почетно отличие на МВР „За доблест и заслуги”,  медал „Правосъдие, свобода, сигурност”, както и наградно оръжие.

#Тодор Гребенаров #Главна дирекция "Национална полиция" #Ангел Антонов #МВР #Светлозар Лазаров #Георги Георгиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници