Microsoft ще подобри размяната на съобщения със Skype

Microsoft ще подобри размяната на съобщения със Skype
A A+ A++ A

Продуктовият мениджър на Skype Джеф Кунинс разказва пред The Verge за някои бъдещи промени, които можем да очакваме от приложението. Microsoft работят по възможност за синхронизация на съобщенията в Skype между множеството устройства, които един потребител ползва. До момента това е проблем, особено след като компанията накара потребителите на Windows Live Messenger да преминат към Skype.

След промените изпратените съобщения ще се получават навреме и като цяло приложението ще се представя много по-добре в това отношение. Досегашните проблеми се дължат на използваната peer-to-peer архитектура, но компанията преминава към нови сървъри, свързани с облака.

Microsoft очаква да разреши и един проблем, при който едно устройство продължава да звъни, въпреки че входящото обаждане вече е прието от друго място. Освен това очакваме и подобрения в работата на Skype за Windows Phone, и по-специално много изненади в изданието за Windows Phone 8.1. Разбира се, за момента не е ясно кога точно можем да очакваме която и да е от тези промени.

http://www.theverge.com/2013/11/25/5142910/skype-messaging-fix-windows-phone-8-1-features

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници