Всеки ден гърмят бомби, заложени от ГЕРБ, заяви Станишев

Всеки ден гърмят бомби, заложени от ГЕРБ, заяви Станишев
БСП и ДПС са на семинар в Боровец.
A A+ A++ A

"Смятам, че всеки един от вас е усетил енергията и желанието на нашите членове и симпатизанти, в името на каузата на България, в името на тези цели, които кабинетът си е поставил, да продължим заедно като силен отбор."

Това заяви за митинга на БСП и ДПС лидерът на левицата Сергей Станишев при откриването на семинара под надслов "Държавност. Икономика. Справедливост" в петък.

"Наскоро излязоха данни на Националния статистически институт, които показаха, че ГЕРБ са похарчили, в общи линии, около 8 млрд. Повече, отколкото са събрали с данъци. В тази сфера наследството е тежко и всеки един, особено министърът на финансите, го вижда отчетливо и болезнено, тъй като всеки ден в ръцете на министрите , на премиера, гърмят бомби, заложени от управлението на ГЕРБ", заяви Станишев, цитиран от БГНЕС.

"Всички ние преживяхме много тежък и стресов период на небивал натиск - медиен, дори физически. Мисля, че това трудно начало, през което минахме, е една много добра основа и много ни кали в последните месеци за по-нататъшна работа", заключи Станишев.

На 30 ноември ще бъдат разисквани теми свързани с възстановяване на българската икономика и конкурентоспособност. Модератори ще бъдат председателят на Комисията по бюджет и финанси в НС Йордан Цонев, както и зам.-председателят на комисията Петър Кънев. Отношение по темата ще вземат вицепремиерът Даниела Бобева, вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова.

Семинарът има цел да очертае бъдещи политики и приоритети на правителството за 2014г. Той се финансира от субсидиите на двете политически партии.

#Сергей Станишев #БСП #ДПС #Боровец #ГЕРБ #Йордан Цонев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"