Big Brother изгони Джийсън

Big Brother изгони Джийсън
Джийсън Брад Люис е изгонен от Къщата. Снимка: www.avtora.com
A A+ A++ A

Людмил, известен със сценичния си псевдоним Джийсън Брад Люис, бе изгонен от Big Brother All Stars в петък вечер. Причина за решението на продуцентите е непристойно поведение от страна на съквартиранта.

През последните няколко дни певецът предизвика серия от скандали, главно с Русата и Черната Златка. Той дори си позволи да замерва русата плеймейтка със стъклени предмети, което можеше да доведе до сериозен инцидент. Изпълнителят, който наруши нееднократно правилата в Къщата, за пореден път ще атакува някой от Съквартирантите. За изненада този път това няма да са двете Златки, а една друга дама от Къщата.

След постъпката на Джийсън и категоричният отказ да се съобрази с останалите и с условията в Къщата,  Big Brother ще накара певеца веднага да напусне шоуто.

Новата Мисия „Камък, ножица, хартия", която започна с примирие и привидно разбирателство ще бъде отново саботирана. Този път главни действащи лица ще бъдат Киро Скалата и Пенка, които отново ще намерят свои причини, за да не доведат Мисията докрай.

#Джийсън Брад Люис #Big Brother All Stars 2013 #Златка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино