X Factor осиротя без мама Люси

X Factor осиротя без мама Люси
Мама Люси напусна X Factor. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

„Който и да спечели ще се радвам, защото те са мои деца", каза 62-годишната певица Людмила от сцената на X Factor в петък вечер, след като стана ясно, че напуска шоуто.

Зрителите дадоха най-малко от вота си за мама Люси, както всички я наричат, както и на певеца Иван Радулов. Елиминациите бяха доста оспорвани, при това първи за Людмила. Люси и Иван се съревноваваха за оставане в предаването чрез музикален двубой. "Addicted to love" на Тина Търнър бе песента, която изпя 62-годишната певица. Иван пък пя популярната „Ain't no sunshine" на Бил Уидърс.

Решаващ глас за оставането на един от двамата участници имаше журито. И четиримата потвърдиха, че певицата от отбора на Любо е сбъднала своята мечта и е постигнала много на сцената. Само менторът на мама Люси поиска тя да остане във формата. Останалите трима дадоха шанс на Иван, който тепърва ще гради музикална кариера.

Людмила Йовчева стана любимка на голяма част от зрителите на предаването. Има своя страница във социалната мрежа Фейсбук, която e събрала близо 3 207 харесвания, както и фен страница с над 800 последователи.

#X Factor

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино