Слух: Catcher ще започне да доставя метални панели за Galaxy S5 този месец

Слух: Catcher ще започне да доставя метални панели за Galaxy S5 този месец
A A+ A++ A

Отдавна се говори, че в следващото издание на топмоделите на Samsung компанията ще заложи на по-различни материали в конструкцията им, и по-конкретно ще замени пластмасата с метал. Слуховете по темата са много и голяма част от тях идват от Южна Корея, което им придава допълнителна тежест. Заедно с това се заговори, че металните елементи ще са запазени за устройствата от нова премиум серия, а Galaxy S5 и Note 4 отново ще са с познатите материали.

Каква е истината, ще разберем догодина, но дотогава слуховете няма да стихнат. Наскоро писахме, че Samsung може да направи две версии на Galaxy S5 - с пластмасов и метален корпус. Междувременно се появи нов слух, че тайванската компания Catcher Technology вече е готова да започне още този месец доставките на метални шасита за телефона.

Catcher прави метални елементи за iPad, а освен това снабдява и HTC с такива компоненти. Споменава се, че сред доставчиците на метални детайли за Samsung ще бъдат още BYD и Ju-Teng. Подобна информация подкрепя слуховете, че масовото производство на смартфона ще започне през януари, а пазарният дебют ще се състои до края на март.

http://www.unwiredview.com/2013/12/03/catcher-will-start-shipping-galaxy-s5-metal-chassis-to-samsung-in-december/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници