Танка се закани: Ще сритам задника на Пулев

Танка се закани: Ще сритам задника на Пулев
A A+ A++ A

Бахамският боксьор Шърман Уилямс - Танка се изказа доста грубо преди предстоящия си мач с Кубрат Пулев, който ще се състои на 14 декември в Нойбранденбург.

41-годишният Уилямс даде интервю за BGsport.bg, в което сподели:

„Няма проблем за мен, ще сритам задника на Пулев. Той е голямо момче, но не е интелигентен боксьор. Аз имам много опит и ще го нокаутирам. Стратегията ми е да върна Пулев в училище за първите 2 или 4 рунда, а след това ще използвам специалния си удар, който показах в мача с Ивендър Холифийлд.

Ще го нокаутирам в 5-ия или 6-ия рунд. Ако смята, че да се бие с мен е лесно, значи е напълно луд. Ще се бия с него в Германия, в България, дори в моята страна Бахамите, няма значение, не е проблем за мен.

Той е от България, аз съм от Бахамите и ще дойда в Германия, ще му сритам задника и ще го нокаутирам за 6 рунда, а после ще заема позицията му за мач с Владимир Кличко. Подготовката ми, всичко върви добре. Тренировката е добра, спарингът ми беше страхотен, чувствам се много добре и нямам търпение да се бия с Пулев.

Моят полет до Германия е пълна простотия. Напускам Маями на 11-и декември и ще съм в Германия на 12-и, а мачът ми е на 14-и. Това е трик от промоутъра да помогне на Пулев. Мисля, че това е стратегията на „Зауерланд". Но все пак ще го нокаутирам.

Пулев е със „Зауерланд" в Германия и е почти като германец. Ще дойда като черен завоевател и ще му поднеса специална изненада.

Промоутърът на Пулев се свърза с мениджъра ми и направиха този мач. Едва миналата седмица на 28 ноември видях договора за първи път. Това са само 2 седмици до боя. Финансовата оферта не е добра. Единственото добро нещо е да нокаутирам Пулев и да взема мача с Владимир", коментира бахамецът, цитиран от bTV.

#Шърман Уилямс #Кубрат Пулев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници