Боровец открива зимния сезон на 14 декември

Боровец открива зимния сезон на 14 декември
Боровец открива сезона на 14 декември. Снимка: www.beinsadouno.com
A A+ A++ A

На 14 декември е официалното откриване на новия зимен сезон 2014 в Боровец. Специално за откриването цените на дневните лифт карти ще са намалени наполовина, а нощното каране и детският парк ще са безплатни. Курортът ще посрещне своите гости с програма под надслова „Огън и Лед“ с водещ Камен Воденичаров. През целия ден за посетителите ще бъде отворен Снежен бар с греяно вино и чай.

На 15 и 16 февруари курортът ще бъде домакин на Европейската купа по алпийски ски за мъже 2014 г. Най-добрите ски алпийци в света ще се съберат за последна тренировка преди олимпиадата в Сочи.

Най-голям ръст на записванията за ски почивка в Боровец бележат балканските ни съседки - Македония, Сърбия, Румъния, Македония и Гърция, като най-активни в това отношение са македонците - 1,5 пъти повече спрямо миналата година.

Въпреки отлива на британски туристи по време на най-тежките години на икономическата криза тази година резервациите от Острова бележат ръст от 15%, запитванията от Турция също са се увеличили значително, както и интересът от Израел. Навлизането на нови туроператори от Русия е предпоставка за прогнозиран ръст на резервациите и от там.

#Боровец #Камен Воденичаров #Македония #Олимпиада #Сочи #Израел #ски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »