Музикалната услуга Spotify вече поддържа и България

Музикалната услуга Spotify вече поддържа и България
A A+ A++ A

Spotify е една от най-успешните услуги за дистрибуция на музика и за нея неведнъж е ставало дума в Mobile Bulgaria. Досега обаче използването й в България не беше много лесно и изискваше използването на създадени в други страни акаунти и периодичното регистриране в тях през прокси сървъри от съответната страна - това беше нужно, тъй като услугата влизаше в режим на пътуване, който позволяваше работа в различна страна за период от две седмици.

Това вече се промени, тъй като шведската компания разшири обхвата на Spotify с още 20 пазара, с което вече покрива 55 страни. Сред тях са държави от Европа, Южна и Централна Америка - Боливия, България, Чили, Колумбия, Коста Рика, Кипър, Чехия, Доминиканска Република, Еквадор, Ел Салвадор, Гватемала, Хондурас, Унгария, Малта, Никарагуа, Панама, Парагвай, Перу, Словакия и Уругвай.

Накратко, Spotify предоставя възможност за неограничено безплатно слушане на музика през компютър или мобилно устройство, като предаването периодично се прекъсва от реклами. Ако искате да ги избегнете, има платена опция (5 евро на месец), която позволява да запазите любимата си музика в устройството за слушане без връзка с интернет, а освен това премахва и рекламите.

https://www.spotify.com

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници