"Сини" фенове след среща с Батков: Гари остава в Левски

"Сини" фенове след среща с Батков: Гари остава в Левски
A A+ A++ A

След близо двучасова среща феновете на Левски излязоха от кантората на Тодор Батков и заявиха, че са били уверени, че Гари Родригес няма да бъде продаден на Лудогорец.

Говорителят на Националния клуб на привържениците на Левски Димитър Байлов заяви, че най-важното, което е станало ясно след срещата е, че Тодор Батков е обещал Гари Родригес да не бъде продаван на Лудогорец, предаде Гонг.

„Имаме уверението, че Гари Родригес няма да бъде продаден на Лудогорец. Имало е такава идея. Ние го разбираме. Освен парите, името Левски и любовта струват повече от всички пари. Боли, тежко е, но положението е такова. Не може да забраним на г-н Батков да продаде Гари Родригес", коментира Байлов.

„Имало е преговори с португалска агенция. Явно има интерес към Родригес. Така че няма проблем да бъде продаден, но не на пряк конкурент за титлата. Смятам, че това не е редно."

„Не са ясни нещата с Антонио Вутов, Той е младо момче и трябва да се развива. Не остана време да се обсъжда стадионът", каза още Димитър Байлов.

#Тодор Батков #Левски #Гари Родригес #Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници