Дизайнерските умни часовници на MetaWatch ще се появят през пролетта

Дизайнерските умни часовници на MetaWatch ще се появят през пролетта
A A+ A++ A

Компанията MetaWatch е почти готова със своите първи "умни часовници", за които се говори от известно време, и се очаква първите продукти да се появят в търговските вериги още през пролетта. Основната цел на MetaWatch е да създаде устройства, които са не само функционални, но и отговарят на високи естетически критерии, което не може да се каже за повечето актуални продукти в тази категория.

Устройствата ще са с дизайн от Франк Нуово, който има богат опит в Nokia и Vertu, и ще са с изцяло метална конструкция, кожени каишки и качествена изработка. Предвижда се да се предлагат в различни цветове. Една от особеностите ще е дисплеят, който ще е по заимстваната от електронните книги технология e-ink, която осигурява добра четивност и ниска консумация на енергия.

Към момента не е ясно какъв точно софтуер ще се предлага към устройствата, но от MetaWatch твърдят, че целта им е собствениците на часовниците да могат да се концентрират върху другите хора и своето обкръжение, вместо непрекъснато да наглеждат смартфона си за нова информация.

http://www.theverge.com/2014/1/6/5277128/metawatch-meta-premium-smartwatch-brand

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници