Samsung обещава Galaxy S5 до април и нов умен часовник

Samsung обещава Galaxy S5 до април и нов умен часовник
A A+ A++ A

В интервю за Bloomberg News Лий Йънг Хи, който е изпълнителен вицепрезидент на мобилния бизнес на Samsung, споделя интересни подробности за плановете на компанията. Според него представянето на Galaxy S5 ще се случи през март или април, което едва ли е изненадващо предвид досегашната практика на компанията, а освен това и премиерата на Galaxy S4 се състоя в средата на март. Samsung обмисля да добави и технология за разпознаване на ириса на окото, което ще трябва да отговори на сензора за пръстови отпечатъци в iPhone 5s.

По същото време ще видим и втори умен часовник, който ще е наследник на Galaxy Gear. Той ще има подобрени функции, а освен това размерите му ще бъдат редуцирани, за да е по-удобен за носене. Според Лий Йънг Хи някои потребители са останали разочаровани от дизайна на Galaxy S4, който е бил много подобен на този в неговия предшественик, но казва, че Galaxy S5 най-вероятно ще бъде различен, без да споделя допълнителни подробности.

Посочва, че основното в модела ще бъдат дисплеят и различното усещане от панела, което може би подсказва, че може да видим същия текстуриран заден панел, който има Galaxy Note 3, а след това достигна и до други продукти на компанията. През втората половина на годината очакваме и Galaxy Note 4, който може да има дисплей върху трите си страни, за да подобри видимостта на информацията.

http://www.bloomberg.com/news/2014-01-09/samsung-plans-galaxy-s5-by-april-with-possible-eye-scan-security.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници