Още снимки и подробности за Samsung Galaxy Note 3 Neo

Още снимки и подробности за Samsung Galaxy Note 3 Neo
A A+ A++ A

През следващите седмици очакваме Samsung да представи по-евтина версия на Galaxy Note 3, която засега е известна под името Galaxy Note 3 Lite/Neo. Вече видяхме снимка на телефона, която ни показа колко много прилича на Galaxy Note 3, но от SamMobile са готови да ни покажат още кадри на устройството и да потвърдят техническите му характеристики, които вече сподели GSM Arena.

Новите снимки показват, че Galaxy Note 3 Neo споделя и други от особеностите в дизайна на Galaxy Note 3. Отново има заден панел, който е покрит с имитираща кожа текстура, а страничните повърхности са набраздени, което наподобява страниците в бележник. Устройството предлага и писалка S-Pen със същите възможности.

Samsung Galaxy Note 3 Lite ще се предлага в два варианта - с HSPA+ (SM-N750) и с LTE (SM-N7505) възможности. Ще предложи 5,55" Super AMOLED с резолюция 720p, 2GB RAM, 8МР основна камера, 2,1МР предна камера, 16GB вградена памет и батерия с капацитет 3100 mAh. LTE версията на смартфона ще заложи на 6-ядрен процесор Exynos 5260, чиито ядра могат да работят едновременно. Очаква се премиерата на устройството да е на мобилния конгрес през февруари.

http://www.sammobile.com/2014/01/10/exclusive-samsung-galaxy-note-3-lite-pictures-specifications-and-benchmark-results/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници