Станишев: В Библията е казано – по делата ги съдете

Станишев: В Библията е казано – по делата ги съдете
A A+ A++ A

„Далеч невинаги можем да обясним всичко, което вършим. Но в Библията е казано – по делата ги съдете“, това каза лидерът на „Коалиция за България“ Сергей Станишев в началото на първата за годината парламентарна сесия.

„За последните месеци показахме, че има държава, която се грижи за възрастните хора, за децата и майките. В началото на парламентарната сесия е подходящ момент да се даде оценка за свършеното от парламента, от правителството и да се очертае пътят напред. Наследихме икономика на изкуствено дишане, публични финанси, които се управляваха като лична бащиния“, заяви Станишев.

„Никога не сме обещавали, че ще бъде лесно, но не знаехме истинската степен на срастване на държавата с една партия. Въпреки това в безпрецедентно трудна ситуация имаме правителство, което работи все по-ефективно и координирано“, посочи той.

„Заварихме през юни 2013 една България на колене и бизнес, подложен на ежедневен рекет. Обществената среда беше отровена от управлението на ГЕРБ.  Получихме доверието на българските граждани не защото сме „най-умните и красивите“, винаги ще се намерят по-умни“, каза Станишев.

„Разплатихме се с бизнеса, връщайки ДДС, което беше бавено. Българските граждани могат да очакват от нас изпълнение на нашите обещания и стабилност“, подчерта Станишев.

#Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Инбет Казино