Оланд изгони Валери Трирвельор от Елисейския дворец

Оланд изгони Валери Трирвельор от Елисейския дворец
Оланд е помолил Валери да напусне. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Френският президент Франсоа Оланд е помолил първата дама Валери Трирвельор да изнесе вещите си от Елисейския дворец. Новината беше съобщена в неделя вечерта от съветник на държавния глава, който потвърди, че връзката между Оланд и Валери е приключила.

Припомняме, че Валери напусна болницата в Париж в събота, където прекара 9 дни, след като предозира хапчетата си за сън. След изписването тя беше настанена да си почива в резиденцията на президента във Версай.

Според пикантната информация Оланд и първата дама са се срещнали през уикенда, за да изяснят отношенията си, преди държавният глава да замине на официално посещение. Според източници от списание „Пари Мач“, където Валери работи от две десетилетия, Оланд й е казал, че се „нуждае от време“, за да избере между нея и любовницата си Жюли Гайе.

Съветник на президента потвърди, че връзката му с 48-годишната Трирвельор е приключила, съобщи news7. Очаква се Оланд да обяви публично решението за личния си живот, преди да замине на планирано посещение в САЩ през февруари.

#Франсоа Оланд #Париж #Валери Трирвельор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино