БНР издава списание

БНР издава списание
A A+ A++ A

Българското национално радио вече има собствено списание. Издател на ZOOM BULGARIA e  Радио България – БНР. Списанието, чийто пилотен брой ще се появи в края на януари, ще бъде пълноцветно месечно издание на английски език във формат 32 страници.

„Броевете на ZOOM BULGARIA ще се разпространяват в големите хотели и основните туристически комплекси, както и на летищата (София, Пловдив, Варна, Бургас)“, посочи Антоанета Ковачка, главен редактор на Радио България.

„Списанието е насочено към англоговорещите  гости и туристи в страната ни,  на които ще бъде предложена разнообразна информация и новини. На страниците на списанието на БНР ще бъдат публикувани излъчените материали в звуковите файлове на световната интернет програма на обществената медия – Радио България“, обобщава Антоанета Ковачка.

БНР ще отбележи своя 79-и рожден ден на 25 януари, като навръх празника традиционно ще бъдат връчени годишните  награди „Сирак Скитник“.  За първи път ще бъдат излъчени и победители в конкурса „№1 на програма...“, предложени от колегията и определени със слушателски вот.

#БНР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници