"Сини" фенове събират пари за юбилея

"Сини" фенове събират пари за юбилея
A A+ A++ A

Групата по организация на 100-годишен юбилей на Левски призова фен-клубовете в страната и извън нея да помогнат в приготовленията за събитието.

Публикуваме текста от социалната мрежа Фейсбук с редакторска намеса.

"Всичко се състои в нашите задружни сили!

Левскарската общност има нужда от своите комитети – организираните клубове на привържениците в цяла България, а и извън нея. Призоваваме ви да организирате своите членове за най-важното събитие през идващата 2014 г. Всяка помощ ще бъде от изключително значение!

Естествено, за планираните мащабни събития са необходими солидни финансови средства. Затова се обръщаме към всички малки и големи клубове на привържениците на най-великия отбор. Молим ви да създаде вътрешна организация по събирането на средства за празничната 2014 г. 5 месеца до рождения ни ден все още имаме време. Но без вас няма да се справим!

Ако всеки фен-клуб сам си постави някаква разумна сума за събиране, неговите членове могат да я постигнат малко по-малко, ден по ден, левче по левче, без да утежняват финансовото положение на семействата си. И на 20 Април, на годишнината от избухването на Априлското въстание, всеки фен-клуб ще преведе събраната сума по сметката на „Фонд Сектор Б".

Представете си само колко важни са всички. Дори и малките фен-клубове. Особено малките!
Ако клубовете с 10 члена съберат по 10 лева на месец през следващите 5 месеца, това са 500 лева... А, като го направят още 10 такива? А, ако го направят всичките над 100 клуба?

Сметките оставяме на вас..."

Пълния текст на събитието може да прочетете ТУК.

#Левски #100

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници