Евгени Минчев израснал с филии с мас

Евгени Минчев израснал с филии с мас
Евгени Минчев. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

ПР-ът Евгени Минчев беше специален гост на предобедното шоу на TV7 „Усещане за жена“. Той разказа спомените си от детството, какви са били отношенията с осиновителите му, как се е преместил в София и как Васил Андреев и Емил Димитров са му помогнали в началото на звездния му път. Не пропусна да признае кои известни личности са го разочаровли и кои са за пример.

„Елтън Джон е за пример, а от българския елит не мога да дам никого за пример. Тук са неточни, некоректни, не отговарят на телефоните...“, описа родния хайлайф Евгени Минчев.

Той заяви, че е разочарован от много наши звезди, включително Мария Илиева. Минчев направил парти в нейна част, в собствения си дом, което тя потвърдила. Събрал 45 човека, а тя се появила половин час след полунощ.

Светският лъв подчерта, че е разочарован и от Лили Иванова, която обаче призна за голяма звезда. В листа с черните му точки са още Рут Колева, както и Иван и Андрей.

„От Сашо Диков също. Превърнал се е в една лелка, а в лицето е като Блага Димитрова. Не може да ме поканиш да говоря за книгите си и да ме питаш дали съм гей“, разгневи се Минчев.

Евгени Минчев разказа за детството си.

„Майка ми Лушка ме гонеше с една филия с мас, която, за да издържи, беше два пъти препържена, а като се замогнахме, ме гонеше с филия с кашкавал“, с хумор обясни Минчев, който твърди, че е бил дебело дете.

„На 14 години отидох във военното училище в Горна Оряховица от немотия. Майка ми ми каза, че не може да ме издържат и трябва да се измисли начин държавата да се грижи за мен“, спомня си Минчев.

#Евгени Минчев #Евгени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници