Scentee - ароматни нотификации за iOS и Android

Scentee - ароматни нотификации за iOS и Android
A A+ A++ A

И друг път сме писали за телефони, които използват аромати, но като цяло това е технология, която все още не е особено широко застъпена при мобилните устройства. По-любопитните собственици на устройства с iOS и Android могат да започнат да получават известия за различни събития чрез аромати, благодарение на приставката Scentee, чиито продажби извън Япония най-сетне започнаха.

Тя се включва в жака за слушалки и използва външни приложения, за да "изпраща" ароматни нотификации на равни интервали, в определено време или при желание на потребителя. Цената на Scentee е 35 долара, а срещу нея получавате приставка, един пълнител, USB кабел за зареждане, механизъм за прикрепване и упътване. Пълнителите пък са по 5 долара, а един е достатъчен за около 100 пръскания. За момента изборът от аромати обаче е ограничен - лавандула, кафе, роза, розмарин и ягода.

Приложението за конфигуриране и управление на Scentee е в iTunes от 25 ноември миналата година, но до момента не беше достъпно за потребителите извън Япония. Поддържа се iPhone 4S или по-нова версия на телефона на Apple, както и iPad 2, 3 и iPad mini с версия на iOS 7.0.3 или по-нова. Съвместимо е и с Android 4.0 или по-нова версия.

http://www.scentee.com

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници